Cv-ketel vervangen? Installatiebedrijf Moltmaker helpt jou verder

De cv-ketel vervangen, wanneer is het nodig?

Een cv-ketel gaat ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Heeft jouw cv-ketel deze leeftijd al bereikt of is hij zelfs ouder, dan is de energierekening waarschijnlijk aan de hoge(re) kant. Door de aanschaf van een nieuwe cv-ketel kun je jaarlijks zo’n 15% tot 20% besparen op de stookkosten. Dat is alvast één reden om een nieuwe ketel aan te schaffen!

Nog meer redenen voor een nieuwe cv-ketel

Een nieuwe ketel zorgt er doorgaans voor dat het huis een stap omhoog doet op het energielabel. Dat is niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor de waarde van jouw huis wanneer je bijvoorbeeld overweegt deze te verkopen. Bij een huizentaxatie wordt een goed werkende centrale verwarming meegeteld als voordeel van het huis.

Ben je niet van plan om te verhuizen? Zelfs dan is de aanschaf, afgezien van leeftijd, een goede overweging. Een cv-ketel levert per minuut een bepaalde hoeveelheid warm water. Wanneer dit evenveel is als jouw gemiddelde gebruik dan stook je het meest voordelig en efficiënt. Een installateur stelt dit gemiddelde in bij de installatie. Wordt het vermogen over de jaren te hoog of te laag? Dan haal je niet meer een optimaal rendement uit de ketel. Weet je niet zeker of de ketel op een goed gemiddelde staat ingesteld? Klaas komt dit graag voor je controleren!
 

Het juiste vervangmoment

Als je de cv-ketel laat vervangen door Klaas weet je zeker dat het deskundig en snel gebeurd zonder nare verrassingen achteraf. Het vervangen van de ketel duurt doorgaans een halve dag. Even lastig, maar daarna kun je weer jaren vooruit en genieten van een lage(re) energierekening. Heb je geen haast met vervangen, maar ben je zo langzamerhand wel toe aan een nieuwe ketel? Dan raadt Klaas aan om de ketel in de zomer te vervangen. Niet alleen gebruik je de ketel in de zomer minder, maar de meeste begeven het ook op het moment dat de winter weer begint. Dan moeten ze namelijk aan de slag! Voorkom koude winter dagen en laat op tijd checken of je toe bent aan een nieuwe variant.

Gratis inspectie en offerte

Weet je niet zeker of je al toe bent aan een nieuwe ketel of wil je weten hoe jouw eigen ketel eraan toe is? Klaas komt gratis en vrijblijvend langs voor een inspectie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Liever ’s avonds of in het weekend? Geen enkel probleem!

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   
Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl
Facebook Klaas MoltmakerBekijk meer
op Facebook

Op zoek naar een professionele installateur die uw cv-ketel kan vervangen?

Of bel: 06 15263473