Moltmaker | Jouw Dakdekker in Groningen en omgeving

Heb je lekkage aan je dak, met waterschade tot gevolg? Schakel snel Moltmaker in en voorkom verdere schade! Wij zijn jouw dakdekker in Groningen en omgeving en zorgen ervoor dat alle schade wordt verholpen en je dak weer in topstaat verkeert. Niets is belangrijker, dan een goed dak boven het hoofd. Wij verzorgen niet alleen dak reparaties, maar ook het totaalpakket aan dakdekken, van het plaatsen tot het onderhoud. Ben je benieuwd naar de staat van je dak en wil je een geheel gratis dakinspectie? Neem dan snel contact met ons op door het contactformulier links in te vullen.

Waarom persé Moltmaker?

Wie op zoek is naar een ervaren dakdekker in Groningen en omgeving is bij Klaas Moltmaker aan het juiste adres. Naast meer dan 30 jaar ervaring bieden wij:

•    Geen voorrijkosten
•    Een zeer voordelig uurtarief
•    Snelle en persoonlijke service
•    Gratis dakinspectie
•    Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar

Kies voor kwaliteit zinkwerk in Groningen!

Voor kwaliteit zinkwerk in Groningen kun je bij Moltmaker terecht. Steeds meer mensen kiezen voor een zinken dakgoot, en met goede reden! Een zinken dakgoot is door zijn lange levensduur namelijk erg duurzaam. Ook zorgt zink voor een stijlvolle toevoeging aan het exterieur van je huis, is het waterdicht en vereist het weinig onderhoud. Meer dan genoeg redenen om je zinkwerk te laten plaatsen door onze ervaren dakdekkers in Groningen.

Ook voor spoed dakreparaties

Komt het water tot je voeten en heb je met spoed een dakreparatie in Groningen nodig? Moltmaker is jouw dakdekker in Groningen en omgeving en helpt je uit de brand. Vaak gaat het in dit soort situaties om een lekkage aan je dak die met spoed moet worden gedicht, waarmee verdere schade wordt voorkomen. Hiermee wachten kan zorgen voor erg vervelende situaties en hoge kosten. Heb je al gele kringen in je plafond? Wacht dan echt niet langer en schakel ons snel in! Wij verzorgen al jarenlang dakreparaties met spoed, weten om te gaan met tijdsdruk en zijn 24/7 bereikbaar (ook in het weekend). De lekkage wordt door onze dakdekkers in een oogwenk opgespoord en gedicht; je dak is weer als nieuw!

Vraag een gratis dakinspectie aan

Veel mensen zijn zich niet bewust van de schade aan hun dak en wachten te lang met de reparatie. Het gevolg hiervan is een heel wat hoger prijskaartje voor de reparatie van zowel het dak als plafond. Twijfel je over de staat van je dak en wil je advies van een ervaren dakdekker uit Groningen ontvangen? Neem dan snel contact met ons op en vraag een gratis dakinspectie aan. Wij komen bij je langs en inspecteren grondig je dak, waarna een eerlijk advies volgt.

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl

 

Bekijk op Facebook

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 22.00 uur

Zaterdag                 8.00 - 17.00 uur

Op zoek naar een professionele loodgieter, installateur of dakbedekker?

Of bel: 06 15263473