phone white 06 15263473

klaas moltmaker logo

Vloerverwarming Groningen | Dé installateur van Groningen

Vloerverwarming laten leggen in of rondom Groningen? Moltmaker helpt je graag. Bij Moltmaker bent je verzekert van snel en accuraat werk en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen. Dankzij de 30+ jaar ervaring kan Klaas Moltmaker je helpen met verschillende problemen en installaties. Klaas is een erkende installateur en kan u advies geven en helpen met installeren van jouw vloerverwarming in Groningen. 

Hoe werkt vloerverwarming

Hoe werkt vloerverwarming eigenlijk? In de meeste gevallen werkt vloerverwarming met warm water. Echter is het wel van belang om de temperatuur lager dan 60 graden te houden om schade aan de vloer te voorkomen. De werking van vloerverwarming? Moltmaker uit Groningen legt het uit.

Vloerverwarming werkt eigenlijk vrij simpel. Wanneer jij de thermostaat instelt op de gewenste temperatuur zal de cv ketel het water vervolgens opwarmen tot de gewenste temperatuur. Hierna zal de pomp van de vloerverwarming het water rondpompen en zal de verdeler ervoor zorgen dat het water eerlijk verdeeld wordt over de vloer. Vervolgens zal het warme water door de buizen gaan en zal het water circuleren zodat het water op de gewenste temperatuur blijft. Tot slot houdt een thermometer de temperatuur op peil. 

Een klus voor Klaas?

Geef je klus door via het formulier en wij nemen snel contact met je op

Voordelen vloerverwarming

Vloerverwarming heeft vele voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

Zijn er dan ook nadelen?

Zoals een wijs man ooit zei: ‘’Elk voordeel heb zijn nadeel.’’ Natuurlijk geldt dit ook voor vloerverwarming. Zo kunnen de installatiekosten als hoog ervaren worden en is het installeren van vloerverwarming ook niet zo 1, 2, 3 gedaan. Tot slot zal de vloer wellicht ook met enkele centimeters verhoogt worden. Het is een investering die het volgens Klaas in ieder geval zeker waard is. 

Vloerverwarming kosten

Wat kost vloerverwarming? Het is lastig te zeggen hoeveel het leggen van de vloerverwarming precies gaat kosten. De hoogte van de kosten van de vloerverwarming hebben namelijk te maken met meerdere factoren, waaronder bijvoorbeeld het aantal m². 

Wel kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Geef je klus door via het formulier en wij nemen snel contact met je op.

Vloerverwarming in Groningen? Moltmaker helpt je graag

Op zoek naar vloerverwarming in of rondom Groningen? Klaas Moltmaker helpt je graag met het aanleggen van jou vloerverwarming. Klaas heeft al meer dan 30 jaar ervaring en levert werk van hoge kwaliteit. Geïnteresseerd in de diensten van Klaas? Neem nu contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact opnemen

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.