06 15263473

klaas moltmaker logo
 

 

Dé dakdekker van Groningen | Dakdekkersbedrijf Moltmaker

Profiteer van een dakinspectie!

Het weer in Nederland is erg onvoorspelbaar. Na een flinke storm kan het zijn dat jouw platte dak in mindere staat is dan je zou willen. Om te voorkomen dat je bij een volgende storm hoge kosten hebt aan renoveren of herstellen, gaat Dakdekker Klaas Moltmaker uit Groningen graag het platte dak op voor een dakinspectie. Een uitgelezen mogelijkheid om meer te weten te komen over de staat van jouw platte dak. Want zeg nou zelf, hoe vaak kom je nou eigenlijk op het dak? Het zou zonde zijn als je een hoop geld kwijt bent als dat voorkomen had kunnen worden. Wees preventief en voorkom schade!

Dakdekker Klaas Moltmaker

Altijd zeker van jouw dak

Dakdekker Klaas Moltmaker uit Groningen levert bewezen kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Om dit te garanderen geeft hij maar liefst 10 jaar garantie op dakwerkzaamheden. Hij zorgt ervoor dat jouw platte dak weer in topconditie gaat verkeren! Om dit te realiseren heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in:

Een dakdekker nodig?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

Op zoek naar een Dakdekker in Groningen?

Bij dakdekker Moltmaker bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Kwaliteit en persoonlijk contact zijn termen waar dakdekker Klaas veel waarde aan hecht. Op die manier heeft Klaas een grote klantenkring in de omgeving van Groningen opgebouwd. U kunt terecht bij dé dakdekker van Groningen voor:

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring en kennis is Klaas de dakdekker die u zoekt. Bent u op zoek naar een dakdekker in Groningen? Klaas helpt u graag!

Dakbedekking in Groningen? Dakdekkersbedrijf Moltmaker Groningen

Dakdekkersbedrijf Moltmaker uit Groningen is uw geschikte partner voor uw dakbedekking. In de afgelopen 30 jaar heeft Klaas Moltmaker niet stil gezeten en heeft zich dan ook gespecialiseerd tot een echte dak-expert. Bij Klaas kunt u naast dakbedekking, ook terecht voor dakrenovatie en dakonderhoud. Klaas Moltmaker is al tientallen jaren actief als dakdekkersbedrijf in Groningen. Bent u dus op zoek naar een professionele en betrouwbare dakdekker in Groningen? Neem dan direct contact op. Klaas Moltmaker is uw partner voor dakbedekking in Groningen.

Advies van Dakdekker Klaas Moltmaker Groningen

Naast de verschillende mogelijkheden voor de onderhoud en de verbetering van het dak, kan Klaas ook advies geven over het meest passende isolatiemateriaal voor jouw huis. Hij biedt hoogwaardige isolatiematerialen waardoor jouw huis in de zomer koel blijft en in de winter heerlijk warm. Dit kan uiteindelijk ook erg schelen in de energie- en gasrekening.

Tarieven

Dakdekken volgens het nieuwe branden

Bij het nieuwe branden wordt er bewust minder gebruik gemaakt van gas. Daarmee worden stook- en arbeidskosten bespaart. Niet geheel onbelangrijk, want dit spaart ook het milieu. De Groningse Dakdekker Klaas Moltmaker heeft zich verdiept in deze nieuwe manier van werken en kan helpen met dakbedekking volgens het nieuwe branden. Het geheim van het nieuwe branden? Een dakrol met een zeer fijn profiel en grooves die afgedekt zijn met een flinterdunne, snel smeltende folie. Dit maakt het afdichtingsproces efficiënter, wat weer voordelen geeft voor de dakdekker, voor jou en voor het milieu. Meer leren over het nieuwe branden? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Lood en zinkwerken als toevoeging aan het platte dak

Een lood- of zinkengoot is modieus, stijlvol, extreem waterdicht en vergt bijzonder weinig onderhoud. Ook ziet het er mooi uit en gaat het zeer lang mee. Een goede investering met gegarandeerde toegevoegde waarde aan jouw huis! Ben je benieuwd naar de kosten voor dit project? Dakdekkersbedrijf Klaas Moltmaker uit Groningen komt bij het uitbrengen van een offerte altijd eerst langs om een juiste offerte uit te brengen, geheel kosteloos en vrijblijvend.

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

 

Onlangs heeft de heer Moltmaker bij ons de dakbedekking vervangen en een deel
nieuw aangebracht op het dakkapel dat is gebouwd door de aannemer. Tevens afgewerkt met een prachtige
daktrim klassieke stijl. Klaas heeft met de aannemer, die tegelijk bezig was, overleg gehad omtrent e.e.a.
ten aanzien van de isolatie. Ik heb een uiterst positieve ervaring met Klaas. Hij is duidelijk in zijn communicatie.
Vriendelijk in de omgang. Hanteert een scherp tarief in vergelijk met collega's en weet waar hij over praat.
Bij nieuwe werkzaamheden vraag ik Klaas zeker opnieuw naar een offerte. Ik wil Klaas van harte aanraden aan
een ieder als een betrouwbare vakman.

-J. Meijer

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.