Dé dakdekker van Groningen | Dakdekkersbedrijf Moltmaker

Profiteer van de gratis dakinspectie!

Het weer in Nederland is erg onvoorspelbaar. Na een flinke storm kan het zijn dat jouw dak in mindere staat is dan je zou willen. Om te voorkomen dat je bij een volgende storm hoge kosten hebt aan renoveren of herstellen, gaat Dakdekker Klaas Moltmaker uit Groningen graag het dak op voor een gratis dakinspectie. Een uitgelezen mogelijkheid om meer te weten te komen over de staat van jouw dak. Want zeg nou zelf, hoe vaak kom je nou eigenlijk op het dak? Het zou zonde zijn als je een hoop geld kwijt bent als dat voorkomen had kunnen worden. Wees preventief en voorkom schade!

Altijd zeker van jouw dak

Dakdekker Klaas Moltmaker uit Groningen levert bewezen kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Om dit te garanderen geeft hij maar liefst 10 jaar garantie op dakwerkzaamheden. Hij zorgt ervoor dat jouw dak weer in topconditie gaat verkeren! Om dit te realiseren heeft hij zich onder andere gespecialiseerd in:

Advies van Dakdekker Klaas Moltmaker Groningen

Naast de verschillende mogelijkheden voor de onderhoud en de verbetering van het dak, kan Klaas ook adviseren over het meest passende isolatiemateriaal voor jouw huis. Hij biedt hoogwaardige isolatiematerialen waardoor jouw huis in de zomer koel blijft en in de winter heerlijk warm. Dit kan uiteindelijk ook erg schelen in de energie- en gasrekening. Neem snel contact op met uw dakdekker uit Groningen!

Dakdekker in Groningen

Dakdekken volgens het nieuwe branden

Bij het nieuwe branden wordt er bewust minder gebruik gemaakt van gas. Daarmee worden stook- en arbeidskosten bespaart. Niet geheel onbelangrijk, want dit spaart ook het milieu. De Groningse Dakdekker Klaas Moltmaker heeft zich verdiept in deze nieuwe manier van werken en kan helpen met dakbedekking volgens het nieuwe branden. Het geheim van het nieuwe branden? Een dakrol met een zeer fijn profiel en grooves die afgedekt is met een flinterdunne, snel smeltende folie. Dit maakt het afdichtingsproces efficiënter, wat weer voordelen geeft voor de dakdekker, voor jou en voor het milieu. Meer leren over het nieuwe branden? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Lood en zinkwerken als toevoeging aan het dak

Een lood- of zinkengoot is modieus, stijlvol, extreem waterdicht en vergt bijzonder weinig onderhoud. Ook ziet het er mooi uit en gaat het zeer lang mee. Een goede investering met gegarandeerde toegevoegde waarde aan jouw huis! Ben je benieuwd naar de kosten voor dit project? Dakdekkersbedrijf Klaas Moltmaker uit Groningen komt bij het uitbrengen van een offerte altijd eerst langs om een juiste offerte uit te brengen, geheel kosteloos en vrijblijvend.

Contact opnemen

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl

 

Bekijk op Facebook

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 22.00 uur

Zaterdag                 8.00 - 17.00 uur

Op zoek naar een professionele dakbedekker?

Of bel: 06 15263473