06 15263473

klaas moltmaker logo
 

 

Dé installateur van Groningen voor al jouw gas, water & sanitair

Gas, water en of sanitair aanleggen of installeren

Wil je een nieuwe badkamer? Een nieuwe gas of waterleiding? Geen probleem wij komen je graag helpen. Voorkom gedoe en laat een expert het werk doen. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft installatie- en dakdekkersbedrijf Moltmaker de nodige ervaring in het installatie vak.

Sanitair installeren of aanleggen groningen

Tarieven:

Standaard uurtarief: € 59,50,- exclusief btw (er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht, hierna wordt er gerekend per 30 minuten).

Gas, water en of sanitair aanleggen of installeren?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

Wij zijn jouw sanitair installateur in Groningen en omgeving

Heb je genoeg van het oude toilet? Of is het tijd voor een nieuwe badkamer? Voor Moltmaker geen probleem! Bel gerust voor een inspectie en offerte naar 06 - 152 63 473. Klaas komt bij je thuis, wanneer het jou uitkomt!

Gasleiding laten aanleggen

Een gasleiding aanleggen, een klus die erg secuur dient te gebeuren. Het gevaar ligt namelijk bij het verkeerd installeren/aanleggen. De gasleidingen dienen 100% dicht en goed te zijn aangesloten, anders kunnen deze gasleidingen levensgevaarlijk zijn. Gas dat ontsnapt is namelijk erg brandbaar en kon tot een ontploffing leiden. 

Wij raden dan ook aan om uw gasleidingen niet zelf aan te leggen, maar dit te laten doen door een professional. Nieuwe gasleidingen kunnen aangelegd worden bij bijvoorbeeld het verplaatsen van het gasfornuis of bij het vervangen van de CV-ketel.

Het leggen van een gasleiding laat je liever over aan een expert!

Gas is een zeer ontvlambaar product, je wilt dus 100% betrouwbaarheid. Jij wilt toch ook een explosieve situatie graag vermijden? Met meer dan 30 jaar ervaring legt Moltmaker vakkundig gasleidingen aan in Groningen en omstreken. Bel snel naar 06 - 152 63 473.

Contact opnemen

Waterleiding laten aanleggen

Een waterleiding is een leiding waardoor water van A naar B gaat. In een huis lopen uiteraard veel van dit soort leidingen en het is dus belangrijk dat het aanleggen van deze waterleidingen goed en professioneel gebeurt. Het aanleggen van waterleidingen gebeurt meestal onder de grond of in kruipruimtes. De waterleidingen kunnen bestaan uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld koper, lood of staal. 

Wanneer waterleidingen laten aanleggen?

Wanneer u last heeft van bijvoorbeeld te weinig waterdruk of wanneer u uw badkamer of keuken wilt verplaatsen, dienen de waterleidingen verlegd en opnieuw aangelegd te worden. Maar er zijn nog meer redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden, we zetten er een paar voor u op een rijtje:

Of het nu gaat om hoofdleidingen, aftakkingen of bochten, geen taak is Klaas Moltmaker te veel.

Waterleiding leggen zonder lekkages?

Het leggen van een waterleiding steekt nogal nauw. Maar Moltmaker uit Groningen weet wat hij moet doen, hij doet het al meer dan 30 jaar. Dus moeten er waterleiding worden omgelegd of worden vervangen? Geen probleem! Bel snel voor een inspectie naar 06 - 152 63 473.

Contact opnemen

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Wij hebben Klaas Moltmaker gecontacteerd toen wij hulp nodig hadden bij het installeren
van leidingwerk en radiatoren nadat dit verkeerd gedaan is door een ander klusbedrijf.
De heer Moltmaker heeft alles netjes zoals afgesproken opgeleverd en hij is duidelijk een professionele
vakman. Contact verliep ook erg prettig. Wij zijn erg blij met het resultaat en weten wie
wij bij een volgende klus  bellen.

- Lyanne Ausema

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.