Gratis dak inspectie door Klaas

Twijfel je of jouw dak nog in goede staat is? Of is er al schade wat je graag wilt oplossen? Je kunt dan een gratis dak inspectie laten uitvoeren door Klaas Moltmaker. Ik kom persoonlijk langs om te kijken wat we eraan kunnen doen.

Door stormachtig weer of andere weersomstandigheden is het niet gek dat het dak soms schade oploopt. Dit kan al door een tak die op het dak valt of harde wind. Het gevolg is dat het dak niet meer in zeer goede staat is. Het is verstandig om dit op tijd op te lossen zodat er meer schade voorkomen wordt. 

Met spoed een dakdekker nodig?

Heb je met spoed een ervaren dakdekker nodig omdat er water door het dak naar binnen komt of er zijn gele kringen op het plafond te zien!?! In zo’n situatie kunt u niet wachten en kunt u het beste direct naar ons bellen. 

METEEN SPOED DAKDEKKER – BEL ONS NU

Ik kies voor Klaas Moltmaker

Klaas Moltmaker is naast installateur ook dakdekker en gaat graag voor je het dak op. Maak van jouw dak zijn zorg en profiteer van een gratis dak inspectie om onnodige schade en lekkages te voorkomen. Klaas Moltmaker heeft al meer dan dertig jaar ervaring met dak inspecties en dak onderhoud. Uw dak is bij Klaas Moltmaker in zeer goede handen. Meer informatie over Klaas Moltmaker vindt u hier.

De gratis dak inspectie en de vervolg stappen

Ik inspecteer uw dak gratis en vervolgens geef ik je advies, mocht er wat gedaan moeten worden dan krijg je een offerte en kun je er eerst rustig over nadenken. Mocht je ermee akkoord gaan, ga ik er zo snel mogelijk mee aan de slag (natuurlijk in overleg). Als slot laat ik alles netjes achter zodat je er geen last van hebt. 

 

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl
Facebook Klaas MoltmakerBekijk meer
op Facebook

Op zoek naar een professionele loodgieter, installateur of dakbedekker?

Of bel: 06 15263473