06 15263473

klaas moltmaker logo
 

 

Gratis dakinspectie door Klaas Moltmaker

Twijfel je of jouw dak nog in goede staat is? Of is er al schade wat je graag wilt oplossen? Je kunt dan een gratis dakinspectie laten uitvoeren door Klaas Moltmaker in Groningen en omgeving. Ik kom persoonlijk langs om te kijken wat we eraan kunnen doen.

Door stormachtig weer of andere weersomstandigheden is het niet gek dat het dak soms schade oploopt. Dit kan al door een tak die op het dak valt of door harde wind. Het gevolg is dat het dak niet meer in zeer goede staat is. Het is verstandig om dit op tijd op te lossen, zodat het voorkomen wordt dat er meer schade komt.

Gratis dakinspectie?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

Met spoed een dakdekker nodig?

Heb je met spoed een ervaren dakdekker nodig, omdat er water door het dak naar binnen komt, of er zijn gele kringen op het plafond te zien!?! In zo’n situatie kunt u niet wachten en kunt u het beste direct naar ons bellen.

Voorkom onnodige kosten

Klaas Moltmaker is naast installateur ook uw dakdekker in Groningen en omgeving en gaat graag voor je het dak op. Maak van jouw dak zijn zorg en profiteer van een gratis dakinspectie om onnodige schade en lekkages te voorkomen.

Wist je dat kleine waterschade op de lange termijn over kan gaan in grote lekkages en heel wat hogere kosten? Wees er daarom tijdig bij en schakel ons in! Bij Moltmaker weet je dat je in goede handen bent. Meer informatie over Klaas Moltmaker vind je hier. Uiteraard schakel je ons ook in voor spoed dakreparaties.

Wat kost een dakinspectie?

Zoals eerder vermeld kost een dakinspectie bij Moltmaker helemaal niets! Wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs in Groningen en omgeving, om de staat van jouw dak te controleren. Door onze ervaring met daken gaat dat snel en uiterst professioneel.

Vervolgstappen: offerte op maat

Vervolgens krijg je van ons een offerte en kan je er eerst rustig over nadenken. Ga je akkoord? Dan ga ik er zo snel mogelijk mee aan de slag (natuurlijk in overleg). Tot slot laat ik alles netjes achter, zodat je er geen last van hebt.

Neem dus snel contact op

Wacht dus niet langer en laat uw dak gratis inspecteren in Groningen en omgeving. Alleen dan kunt u zeker zijn van de staat van uw dak. Neem direct contact met ons op en voorkom onnodig hoge kosten. Wij komen snel bij u langs en zorgen ervoor dat alles professioneel wordt opgelost, zodat u zorgeloos thuis kunt genieten! 

Contact opnemen

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.