06 15263473

klaas moltmaker logo
 

 

Gasleiding aanleggen in Groningen doe je bij Moltmaker!

Wil je een gasleiding laten aanleggen om bijvoorbeeld je tuinhuis te verwarmen? Dan ben je bij Klaas Moltmaker aan het juiste adres. Klaas Moltmaker is een erkende en gekwalificeerde installateur, werkzaam in Groningen en omgeving. Met jarenlange ervaring en diepgaande expertise, garandeert hij een veilige en betrouwbare installatie van je gasleidingen.

Een gasleiding aanleggen: de gevaren en hoe Klaas ze aanpakt

Gas is een gevaarlijk product om mee te werken. Het is licht ontvlambaar en bij een lekkage kunnen er ernstige ongelukken gebeuren. Daarom gebruikt Klaas Moltmaker altijd materialen met een keurmerk om optimale veiligheid te garanderen. Voordat hij zijn werk verlaat, controleert hij de gasleiding grondig op lekkages. Dankzij deze strikte veiligheidsmaatregelen kun je met een gerust hart genieten van bijvoorbeeld je verwarmde tuinhuis.

Klaas Moltmaker is goed getraind en ervaren in het werken met gasleidingen, en hij neemt alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat jouw installatie veilig en betrouwbaar is. Hij begrijpt dat veiligheid van het grootste belang is bij het werken met gas, en voert daarom grondige inspecties uit en gebruikt alleen de beste materialen en technieken.

30 jaar vakmanschap

Klaas Moltmaker heeft ruim 30 jaar ervaring met het aanleggen van verschillende gasleidingen in Groningen en omgeving. Door de jaren heen is hij veel problemen tegengekomen tijdens het installeren en heeft hij altijd een goede oplossing gevonden. Nu weet hij precies waar hij op moet letten en kijkt hij eerst naar de situatie om in te schatten waar er problemen kunnen ontstaan. Op deze manier werkt hij preventief onder het mom: Voorkomen is beter dan genezen.

Zijn uitgebreide kennis van gasleidingen en de specifieke vereisten voor verschillende soorten gebouwen zorgt ervoor dat hij altijd de beste oplossing kan bieden. Bovendien blijft hij zich voortdurend bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en veiligheidsvoorschriften.

Klaas Moltmaker's diensten: meer dan alleen gasleidingen

Naast het aanleggen van gasleidingen biedt Klaas Moltmaker ook andere installatie- en onderhoudsdiensten. Denk hierbij aan:

Waarom kiezen voor Klaas Moltmaker?

Tarieven:

Standaard uurtarief: € 59,50 exclusief btw (er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht, hierna wordt er gerekend per 30 minuten).

Neem direct contact met ons op!

Wil je dat wij een gasleiding aanleggen voor jou? Neem dan direct contact op met Klaas Moltmaker in Groningen.

Contact opnemen

Een gasleiding laten aanleggen?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.