Zinken dakgoot | Lood- en zinkwerk

Snelle installatie door onze specialisten

Kies voor duurzaam. Zink heeft een zeer lange levensduur. Naast de duurzaamheid van deze zinken goten, hebben ze ook een aantrekkelijk uiterlijk. Deze stijlvolle goten zijn extreem waterdicht en vergen bijzonder weinig onderhoud. Tel daar nog een snelle installatie in door onze specialisten en het plaatje is compleet! 

Heb je altijd al een zinken dakgoot willen hebben en ben je benieuwd naar de kosten voor jouw project? Zink is altijd een goede investering. Schakel Klaas Moltmaker in voor al je zinkwerk in Groningen en omgeving. Wij komen altijd eerst bij je langs om een offerte uit te brengen, en dit geheel kosteloos! Vul snel het contactformulier links in en vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen van een zinken dakgoot

De dakgoten van Klaas Moltmaker hebben vele voordelen, zoals:

Kosten dakgoot en ander zinkwerk | Tarieven:

Voor het plaatsen van een zinken dakgoot in Groningen geldt een standaard uurtarief van € 48,40, inclusief btw (er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht, hierna wordt er gerekend per 30 minuten). Klaas Moltmaker rekent GEEN voorrijkosten.

Neem snel contact met ons op!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Wij verzorgen het totaalpakket aan dakdekken en zijn jouw expert op het gebied van zinkwerk in Groningen en omgeving. Investeer verantwoord en geef je huis een stijlvolle boost met een zinken dakgoot!

Lood en zinkwerk aanleggen in Groningen

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl
Facebook Klaas MoltmakerBekijk meer
op Facebook

Op zoek naar een professionele dakdekker?

Of bel: 06 15263473