06 15263473

klaas moltmaker logo

Zinken dakgoot | Lood- en zinkwerk

Snelle installatie door onze specialisten

Kies voor duurzaam. Zink heeft een zeer lange levensduur. Naast de duurzaamheid van deze zinken goten, hebben ze ook een aantrekkelijk uiterlijk. Deze stijlvolle goten zijn extreem waterdicht en vergen bijzonder weinig onderhoud. Tel daar nog een snelle installatie in door onze specialisten en het plaatje is compleet! 

Heb je altijd al een zinken dakgoot willen hebben en ben je benieuwd naar de kosten voor jouw project? Zink is altijd een goede investering. Schakel Klaas Moltmaker in voor al je zinkwerk in Groningen en omgeving. Wij komen altijd eerst bij je langs om een offerte uit te brengen, en dit geheel kosteloos! Vul snel het contactformulier links in en vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen van een zinken dakgoot

De dakgoten van Klaas Moltmaker hebben vele voordelen, zoals:

Kosten dakgoot en ander zinkwerk | Tarieven:

Voor het plaatsen van een zinken dakgoot in Groningen geldt een standaard uurtarief van € 59,50,- exclusief btw (er wordt minimaal 1 uur in rekening gebracht, hierna wordt er gerekend per 30 minuten).

Lood- en zinkwerk laten uitvoeren?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

Waar dient een zinken dakgoot voor?

Een zinken dakgoot is natuurlijk mooi, maar waar dient daklood eigenlijk voor? Lood is een stof die al honderden jaren veel in de bouw wordt gebruikt. Vaak zie je dat lood wordt aangebracht op zwakke plekken van het huis, die vooral gevoelig zijn voor vocht van buitenaf. Het gaat hierbij om het stuk tussen een dak en een schoorsteen, een dak en een muur en in de spouwmuur. Door haar unieke eigenschappen is de stof ideaal voor de bescherming van het huis. Lood is namelijk:

Dit heeft tot gevolg gehad dat er tot dusverre geen vervanging voor de stof is gevonden. Men beschermt na al die jaren nog steeds zijn of haar huis met lood.

Daklood-reparatie

Naast het uiterlijk van een zinken dakgoot is biedt het dus ook goede bescherming. Wees dus verstandig en beschermd uw huis met lood. Heeft u dat al vele jaren terug gedaan en is uw daklood toe aan een reparatie? Schakel Moltmaker dan in en zorg ervoor dat uw huis beschermd is tegen water en geluid van buitenaf. Overigens kunt u ons ook inzetten voor de installatie van daklood. Als veelzijdige installateur en dakdekker kunnen wij altijd wat voor u betekenen!

Neem snel contact met ons op!

Klaas Moltmaker verzorgt het totaalpakket aan dakdekken en is jouw expert op het gebied van zinkwerk in Groningen. Investeer verantwoord en geef je huis een stijlvolle boost met een zinken dakgoot! Wacht niet langer en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.