Last van een verstopte afvoer? Klaas Moltmaker uit Groningen helpt je ervan af!

Een verstopping van de afvoer met meerdere oorzaken

De afvoer is een van de meest handige systemen in het huis. Daarom is het ook ontzettend vervelend als hier iets in beland wat er eigenlijk niet hoort en je vervolgens met een verstopping zit. Helaas ontstaan verstoppingen ook weleens door andere factoren zoals vet- en zeepresten, een overmaat aan wc-papier of haren in bad of douche. In het uiterste geval kan slecht doorlopend riool worden veroorzaakt door een verzakking in het riool. Klaas Moltmaker helpt u graag!

Klaas Moltmaker lost het afvoerprobleem op

Klaas lost een verstopping snel voor je op. Negen van de tien verstoppingen zijn voor een klein tarief binnen één uur opgelost. Na jouw telefoontje komt Klaas langs met professioneel apparatuur om het probleem in no-time op te lossen.  

Tarieven ontstopping

Klaas rekent geen voorrijkosten en heeft een standaard uurtarief van €48,40 inclusief btw. Bij het oplossen van een verstopping wordt minimaal een uur in rekening gebracht, hierna wordt gerekend per 30 minuten. Vul op deze pagina het formulier in om je probleem direct te kunnen oplossen! Of neem contact op.

Klaas Moltmaker, uw installatie en dakdekkkersbedrijf

Zelf de afvoer verstopping voorkomen

In de meeste afvoerputjes zit een emmertje om stank tegen te houden en om te voorkomen dat bijvoorbeeld haren niet doorgespoeld worden. Door dit emmertje te laten zitten en regelmatig schoon te maken worden de meeste verstoppingen al voorkomen. Ook de sifon (zwanenhals) die onder de wasbak hangt verdient een regelmatige beurt. En, door beide schoon te houden, vermijd je ook nog eens nare geurtjes!

Het oplossen van een verstopping

Wanneer er iets in het toilet is beland wat daar eigenlijk niet hoort kun je proberen deze door te spoelen door een aantal keer door te trekken. Lukt of helpt dit niet, gebruik dan liever geen ontstoppingsmiddelen! Wanneer deze verkeerd gebruikt worden kunnen ze de verstopping verergeren of zelf schade aanbrengen aan de leidingen. Dat is zonde en onnodig! Daarnaast zijn ze doorgaans erg slecht voor het milieu en kunnen ze de huid en ogen beschadigen.

Klaas Moltmaker kan je veilig en snel helpen bij het ontstoppen van de afvoer. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Contactgegevens 

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl
Facebook Klaas MoltmakerBekijk meer
op Facebook

Last van een verstopping? Klaas Moltmaker helpt snel

Of bel: 06 15263473