06 15263473

klaas moltmaker logo
 
 

Verstopte afvoer? Klaas Moltmaker uit Groningen helpt je ervan af!

Riool verstoppingen in Groningen lossen we snel voor je op. Negen van de tien verstoppingen van de afvoer zijn voor een klein tarief binnen één uur opgelost. Na jouw telefoontje komt Klaas langs met professioneel apparatuur om het probleem in no-time op te lossen.  

Onstopping Groningen

Tarieven ontstopping

Dit is de prijs voor een verstopping die binnen een uur opgelost kan worden. Dit geldt voor de meeste verstoppingen. Duurt het langer dan komt er een standaard uurtarief van 59,50,- exclusief btw boven op. Er wordt gerekend met een extra arbeidsloon per halfuur. 

 Vul op deze pagina het formulier in om je probleem direct te kunnen oplossen! Of neem contact op.

Hulp nodig bij een verstopping?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

Uw afvoer verstopt, de oorzaken:

De afvoer is een van de meest handige systemen in het huis. Daarom is het ook zonde als hier iets in belandt wat er eigenlijk niet hoort en je vervolgens met een verstopping zit. Helaas ontstaan verstoppingen in de afvoer ook weleens door andere factoren zoals vet- en zeepresten, een overmaat aan wc-papier of haren in bad of douche. In het uiterste geval kan slecht doorlopend riool worden veroorzaakt door een verzakking in het riool. Vermoed je een verstopt riool in Groningen en omstreken? Dan ben je bij Klaas Moltmaker aan het juiste adres. 

Hoe herken je dat je riool verstopt is?

Vermoed je een verstopt riool in Groningen? Dan baal je waarschijnlijk als een stekker. Een verstopt riool wordt altijd als één van de vervelendste gebeurtenissen ervaren thuis. Omdat we weten wat van problemen een verstopt riool met zich mee kan brengen, schieten we jou graag snel te hulp. Het is natuurlijk wel handig om te weten hoe je een verstopt riool herkent. Wanneer je gerochel begint te horen in de afvoer of sloom weglopend water ervaart, is er een goede kans dat je ons in moet schakelen. Dus ervaar je dat je riool verstopt is in Groningen? Neem dan snel contact met ons op. Dan staat Klaas Moltmaker binnen de kortste keren op je stoep om dit vervelende probleem op te lossen.  

Wil jij je afvoer laten ontstoppen in Groningen of omgeving? Klaas Moltmaker helpt je graag!

Zelf de afvoer verstopping voorkomen

In de meeste afvoerputjes zit een emmertje om stank tegen te houden en om te voorkomen dat bijvoorbeeld haren niet doorgespoeld worden. Door dit emmertje te laten zitten en regelmatig schoon te maken worden de meeste afvoer verstoppingen al voorkomen. Ook de sifon (zwanenhals) die onder de wasbak hangt verdient een regelmatige beurt. En, door beide schoon te houden, vermijd je ook nog eens nare geurtjes! Daarnaast het bijhouden van de schoonmaak, kun je ook letten op de manier waarop je omgaat met je riool. Een rioolverstopping kan namelijk ook al voorkomen worden door haar, keukenpapier en vetresten in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren. Wilt u dus een verstopt riool voorkomen? Dan zijn deze tips zeker de moeite waard. 

Tarieven

Het oplossen van een riool verstopping Groningen

Wanneer er iets in het toilet is beland wat daar eigenlijk niet hoort kun je proberen deze door te spoelen door een aantal keer door te trekken. Lukt of helpt dit niet, gebruik dan liever geen ontstoppingsmiddelen! Wanneer deze verkeerd gebruikt worden kunnen ze de verstopping verergeren of zelfs schade aanbrengen aan de leidingen. Dat is zonde en onnodig! Daarnaast zijn ze doorgaans erg slecht voor het milieu en kunnen ze de huid en ogen beschadigen. Om de kwaliteit van je afvoersysteem te behouden en toekomstige problemen te voorkomen kun je het best een specialist in huren. Ben je opzoek naar zo'n specialist die een verstopt riool in Groningen en omstreken zo kan oplossen? Neem dan zeker contact op met Klaas Moltmaker. 

Afvoer vakkundig laten ontstoppen

Voor het oplossen van een verstopt riool in Groningen schakel je Klaas Moltmaker in . Hij helpt je veilig en snel. Hij is dé specialist die er voor zorgt dat je gewoon weer gebruik kan maken van je toilet, kraan en douche. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Contact opnemen

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.