phone white 06 15263473

klaas moltmaker logo
 
 

Verstopte afvoer? Klaas Moltmaker uit Groningen helpt je ervan af!

Verstoppingen in Groningen lossen we snel voor je op. Negen van de tien verstoppingen van de afvoer zijn voor een klein tarief binnen één uur opgelost. Na jouw telefoontje komt Klaas langs met professioneel apparatuur om het probleem in no-time op te lossen.  

Onstopping Groningen

Tarieven ontstopping

Dit is de prijs voor een verstopping die binnen een uur opgelost kan worden. Dit geldt voor de meeste verstoppingen. Duurt het langer dan komt er een standaard uurtarief van 54,- inclusief btw boven op. Er wordt gerekend met een extra arbeidsloon per halfuur. 

 Vul op deze pagina het formulier in om je probleem direct te kunnen oplossen! Of neem contact op.

Hulp nodig bij een verstopping?

Geef je klus door via het formulier en wij nemen snel contact met je op. 

Uw afvoer verstopt, de oorzaken:

De afvoer is een van de meest handige systemen in het huis. Daarom is het ook ontzettend vervelend als hier iets in belandt wat er eigenlijk niet hoort en je vervolgens met een verstopping zit. Helaas ontstaan verstoppingen in de afvoer ook weleens door andere factoren zoals vet- en zeepresten, een overmaat aan wc-papier of haren in bad of douche. In het uiterste geval kan slecht doorlopend riool worden veroorzaakt door een verzakking in het riool.

Wil jij je afvoer laten ontstoppen in Groningen of omgeving? Klaas Moltmaker helpt je graag!

Zelf de afvoer verstopping voorkomen

In de meeste afvoerputjes zit een emmertje om stank tegen te houden en om te voorkomen dat bijvoorbeeld haren niet doorgespoeld worden. Door dit emmertje te laten zitten en regelmatig schoon te maken worden de meeste afvoer verstoppingen al voorkomen. Ook de sifon (zwanenhals) die onder de wasbak hangt verdient een regelmatige beurt. En, door beide schoon te houden, vermijd je ook nog eens nare geurtjes!

Tarieven

Het oplossen van een verstopping

Wanneer er iets in het toilet is beland wat daar eigenlijk niet hoort kun je proberen deze door te spoelen door een aantal keer door te trekken. Lukt of helpt dit niet, gebruik dan liever geen ontstoppingsmiddelen! Wanneer deze verkeerd gebruikt worden kunnen ze de verstopping verergeren of zelfs schade aanbrengen aan de leidingen. Dat is zonde en onnodig! Daarnaast zijn ze doorgaans erg slecht voor het milieu en kunnen ze de huid en ogen beschadigen.

Afvoer vakkundig laten ontstoppen

Voor het ontstoppen van je afvoer in Groningen schakel je Klaas Moltmaker in . Hij helpt je veilig en snel. Hij zorgt ervoor dat je weer gebruik kunt maken van het toilet, de kraan etc. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Contact opnemen

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.