Installateur in Groningen nodig? Klaas heeft meer dan 30 jaar ervaring!

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Klaas de nodige ervaring in het installatie vak. In en rondom Groningen heeft Klaas al vele klussen opgelost. Met een voordelig uurtarief en kwalitatief de beste producten zullen ook jouw problemen snel en vakkundig worden opgelost. Heb je een uitdaging op het gebied van installatiewerkzaamheden? Klaas gaat hem aan! De installateur in Groningen en omgeving. 

Installateur voor al jouw klussen in Groningen

Met Klaas weet je zeker dat het probleem kundig en bekwaam wordt opgelost. Dus heb je een installatieklus en ben je op zoek naar een ervaren installateur in Groningen? Dan hoef je niet verder te zoeken! Klaas gaat graag voor je aan de slag.

Installateur Groningen Klaas Moltmaker

Waarom Moltmaker Installatie?

Installateur voor gas, water & sanitair

Op zoek naar een installateur voor gas, water en/of sanitair? Het leggen van een nieuwe waterleiding of gasleidingen is een lastige klus. Veel mensen laten dit toch liever aanleggen door een expert om lekkages te vermijden. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als je kunt rekenen op een betrouwbare gasleiding. Klaas is een ervaren installateur in Groningen en geen klus is voor hem te complex. Met zijn aantrekkelijke uurtarief en geen voorrijkosten kunt de klus dus gewoon overlaten aan een expert.

Ook voor de alle installatie van jouw sanitair kun je terecht bij installatiebedrijf Klaas Moltmaker. Gegarandeerd een nette afwerking, hoge kwaliteit, en nog betaalbaar ook!

Bespaar met een nieuwe cv-ketel

Wist je dat de nieuwste cv-ketels ervoor kunnen zorgen dat  je jaarlijks zo’n 15% tot 20% kunt besparen op stookkosten. Dit is natuurlijk afhankelijk van de gasprijs, maar een nieuwe cv-ketel is altijd een goede investering. Weet je niet zeker of  je toe bent aan een nieuwe ketel of wil je weten hoe jouw eigen ketel eraan toe is? Klaas komt gratis en vrijblijvend langs voor een inspectie zodat je precies weet waar je aan toe bent. Liever ’s avonds of in het weekend? Geen enkel probleem!

Neem direct contact met ons op

Dit kan door het contactformulier in te vullen aan de linkerkant van de website of door te bellen naar 06 15 26 34 73.

Contactgegevens 

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl
Facebook Klaas MoltmakerBekijk meer
op Facebook

Op zoek naar een professionele installateur?

Of bel: 06 15263473