Moltmaker | Jouw installateur in Groningen

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft installatie en dakdekkersbedrijf Moltmaker de nodige ervaring in het installatie vak. Ben jij op zoek naar iemand om jouw cv ketel te installeren of zoek je iemand in Groningen en omgeving om jouw cv ketel te vervangen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een installateur zoekt voor een andere klus.

Wij hebben in Groningen door de jaren heen al veel mensen kunnen helpen. Met een voordelig uurtarief en kwalitatief de beste producten zullen ook jouw problemen snel en vakkundig worden opgelost. Heb je een uitdaging op het gebied van installatiewerkzaamheden? Moltmaker gaat hem aan! Wij zijn jouw installateur in Groningen en omgeving. 

Installateurs in Groningen voor al je klussen

Moltmaker voorziet jou van gespecialiseerde installateurs in Groningen en omgeving, waardoor jouw problemen onze zorg zijn. Bij ons weet je dat specialisten aan het werk gaan. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat de meest uiteenlopende installatieklussen uit te voeren.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Groningen waaraan je het totaalpakket aan installaties kunt uitbesteden? Dan hoef je niet verder te zoeken! Moltmaker is jouw partner in Groningen en gaat graag voor je aan de slag.

Installateur Groningen Klaas Moltmaker

Waarom Moltmaker Installatie?

Installateur voor gas, water & sanitair

Op zoek naar een installateur voor gas, water en/of sanitair? Het leggen van een nieuwe waterleiding of gasleidingen is een lastige klus. Veel mensen laten dit toch liever aanleggen door een expert om lekkages te vermijden. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als je kunt rekenen op een betrouwbare gasleiding.

Moltmaker installatie- en dakdekkersbedrijf is een ervaren installateur in Groningen voor wie geen klus te zwaar is. Ook voor alle installatie van uw sanitair kun je terecht bij installatiebedrijf Klaas Moltmaker in Groningen. Wij sturen snel een sanitair installateur die je sanitair kan vervangen en je nieuwe sanitair vakkundig installeert.

Wij bieden je een aantrekkelijk uurtarief, geen voorrijkosten, meer dan 30 jaar aan ervaring en specialisaties binnen meerdere gebieden. Wat betekent dit voor jou? In het kort: Een totaalpakket aan gas, water en sanitair installaties, waarbij je met een gerust hart achterover zit en wij voor je aan het werk gaan.

Alles voor je cv ketel in de regio Groningen

Veel mensen ervaren eens in de zoveel tijd problemen met hun cv-ketel. Zoek je iemand voor cv onderhoud in regio Groningen? Schakel ons in voor een schappelijk prijs! Je kunt ons team inzetten om je cv ketel te installeren. Ook kun je ons inschakelen om je cv ketel te vervangen. Wist je namelijk dat je jaarlijks zo’n 15% tot 20% kunt besparen op stookkosten? Dit is natuurlijk afhankelijk van de gasprijs, maar een nieuwe cv-ketel is altijd een goede investering.

Weet je niet zeker of je toe bent aan een nieuwe cv ketel of wil je weten hoe jouw eigen ketel eraan toe is? Klaas komt graag langs voor een inspectie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Liever ’s avonds of op zaterdag? Geen enkel probleem!

Neem direct contact met ons op

Moltmaker installatie- en dakdekkersbedrijf is onder andere werkzaam in Groningen en omstreken. Wij zijn inzetbaar voor een groot aantal klussen en helpen je snel uit de brand. Neem direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen aan de linkerkant van de website of door te bellen naar 06 15 26 34 73.

Contact opnemen

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl

 

Bekijk op Facebook

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 22.00 uur

Zaterdag                 8.00 - 17.00 uur

Op zoek naar een professionele installateur?

Of bel: 06 15263473