06 15263473

klaas moltmaker logo
 
 

Installateur in Groningen | Meer dan 30 ervaring, Klaas Moltmaker

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft installatie- en dakdekkersbedrijf Moltmaker de nodige ervaring in het installatie vak. Ben jij op zoek naar iemand om jouw cv ketel te installeren of zoek je iemand in Groningen en omgeving om jouw cv ketel te vervangen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een installateur zoekt voor een andere klus. Moltmaker is voor elke klus het installatiebedrijf  in omgeving Groningen dat jij zoekt!

Installateur Groningen

Waarom Moltmaker Installatie?

Een installateur nodig?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

Installatietechniek in Groningen

Installatietechniek is verbonden met industrie en bouw. Met installatietechniek wordt een heel arsenaal aan verschillende technieken bedoelt in deze sectoren. Onder installatietechniek valt bijvoorbeeld onder andere: water, gas, sanitair, dakwerk en het onderhouden van deze gebieden. Installatietechniek in Groningen? Bij Moltmaker bent u aan het juiste adres voor alle installatietechniek.

Installateurs in Groningen voor al je klussen

Moltmaker voorziet jou van gespecialiseerde installateurs in Groningen en omgeving, waardoor jouw problemen onze zorg zijn. Bij ons weet je dat specialisten aan het werk gaan. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat de meest uiteenlopende installatieklussen uit te voeren.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf in Groningen waaraan je het totaalpakket aan installaties kunt uitbesteden? Dan hoef je niet verder te zoeken! Moltmaker is jouw partner in Groningen en gaat graag voor je aan de slag.

Installateur voor gas, water & sanitair

Op zoek naar een installateur voor gas, water en/of sanitair? Het leggen van een nieuwe waterleiding of gasleidingen is een lastige klus. Veel mensen laten dit toch liever aanleggen door een expert om lekkages te vermijden. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn als je kunt rekenen op een betrouwbare gasleiding.

Moltmaker installatie- en dakdekkersbedrijf is een ervaren installateur in Groningen voor wie geen klus te zwaar is. Ook voor alle installatie van je sanitair kun je terecht bij installatiebedrijf Klaas Moltmaker in Groningen. Wij sturen snel een sanitair installateur die je sanitair kan vervangen en je nieuwe sanitair vakkundig installeert.

Installatiebedrijf in Groningen van de beste kwaliteit

Bij Installatiebedrijf Moltmaker bent u verzekerd van alleen de beste kwaliteit en van een professionele werkwijze. Kwaliteit en persoonlijk contact zijn termen waar Klaas veel waarde aan hecht. Op die manier heeft Installatiebedrijf Moltmaker een grote klantenkring in de omgeving van Groningen opgebouwd. Op zoek naar een professioneel en betrouwbaar installatiebedrijf voor uw gas, water of sanitair? Installatiebedrijf Moltmaker uit Groningen staat voor u klaar.

Voordelig uurtarief 

Wij hebben in Groningen door de jaren heen al veel mensen kunnen helpen. Met een voordelig uurtarief en kwalitatief de beste producten zullen ook jouw problemen snel en vakkundig worden opgelost. Heb je een uitdaging op het gebied van installatiewerkzaamheden? Moltmaker gaat hem aan! Wij zijn jouw installateur in Groningen en omgeving. 

Wij bieden je een aantrekkelijk uurtarief, meer dan 30 jaar aan ervaring en specialisaties binnen meerdere gebieden. Wat betekent dit voor jou? In het kort: Een totaalpakket aan gas, water en sanitair installaties, waarbij je met een gerust hart achterover zit en wij voor je aan het werk gaan.

Tarieven

Alles voor je cv ketel in de regio Groningen

Veel mensen ervaren eens in de zoveel tijd problemen met hun cv-ketel. Zoek je iemand voor cv onderhoud in regio Groningen? Schakel ons in voor een schappelijk prijs! Je kunt ons team inzetten om je cv ketel te laten monteren. Ook kun je ons inschakelen om je cv ketel te vervangen. Wist je namelijk dat je jaarlijks zo’n 15% tot 20% kunt besparen op stookkosten? Dit is natuurlijk afhankelijk van de gasprijs, maar een nieuwe cv-ketel is altijd een goede investering.

Weet je niet zeker of je toe bent aan een nieuwe cv ketel of wil je weten hoe jouw eigen ketel eraan toe is? Klaas komt graag langs voor een inspectie, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

CV installateur in Groningen

Op zoek naar een cv installateur in Groningen? Klaas Moltmaker helpt u graag. Dankzij meer dan 30 jaar werkervaring en meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van cv's in Groningen, is Klaas Moltmaker uw geschikte partner. Wij hebben een voordelig uurtarief en installeren uw cv in Groningen binnen de kortste keren!

Neem direct contact met ons op 

Moltmaker installatie- en dakdekkersbedrijf is onder andere werkzaam in Groningen en omstreken. Wij zijn inzetbaar voor een groot aantal klussen en helpen je snel uit de brand. Neem direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen aan de rechterkant van de website of door te bellen naar 06 15 26 34 73.

Contact opnemen

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

TOP BEDRIJF! problemen met de ingebouwde wc. Heel wat prutsers over de vloer gehad.
Firma Moltmaker was de eerste die de moeite nam om alles grondig te controleren en de onderdelen
te bestellen die bijna niet meer te verkrijgen waren. Echt een bedrijf die de moeite neemt
om een probleem echt op te lossen. mijn complimenten!

- J. Pitstra

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.