Cv-ketel vervangen? Installatiebedrijf Moltmaker helpt jou verder

De cv-ketel vervangen, wanneer is het nodig?

Een cv-ketel gaat ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Heeft jouw cv-ketel deze leeftijd al bereikt, dan is de energierekening waarschijnlijk aan de hoge(re) kant. Door de aanschaf van een nieuwe cv-ketel kun je jaarlijks zo’n 15% tot 20% besparen op de stookkosten. Dat is alvast één reden om een nieuwe ketel aan te schaffen. Installatie- & Dakdekkersbedrijf Moltmaker is werkzaam in Groningen en omgeving en vervangt snel en gemakkelijk je cv ketel.

Nog meer redenen voor een nieuwe cv-ketel

Een nieuwe cv ketel zorgt er doorgaans voor dat het huis een stap omhoog doet op het energielabel. Dat is niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor de waarde van jouw huis wanneer je bijvoorbeeld overweegt deze te verkopen. Bij een huizentaxatie wordt een goed werkende centrale verwarming meegeteld als voordeel van het huis. De grootste redenen voor een nieuwe cv-ketel op rij:

  1. Lagere energierekening

  2. Stijgende waarde van je huis

  3. Optimaal rendement

Ben je niet van plan om te verhuizen? Zelfs dan is de aanschaf, afgezien van leeftijd, een goede overweging. Een cv-ketel levert per minuut een bepaalde hoeveelheid warm water. Wanneer dit evenveel is als jouw gemiddelde gebruik dan stook je het meest voordelig en efficiënt. Wij stellen dit gemiddelde in bij de installatie. Wordt het vermogen over de jaren te hoog of te laag? Dan haal je niet meer een optimaal rendement uit de ketel. Weet je niet zeker of de ketel op een goed gemiddelde staat ingesteld? Moltmaker uit Groningen komt dit graag voor je controleren!

Moltmaker uit Groningen vervangt tijdig uw cv ketel

Als je de cv-ketel laat vervangen door Klaas Moltmaker weet je zeker dat het deskundig en snel gebeurt zonder nare verrassingen achteraf. Het vervangen van de ketel duurt doorgaans een halve dag. Even lastig, maar daarna kun je weer jaren vooruit en genieten van een lagere energierekening. Ben je op zoek naar een installatiebedrijf in Groningen en omstreken die dit op een vakkundige manier voor je uitvoert? Schakel ons in en zorg ervoor dat je cv ketel er weer jarenlang tegenaan kan.

Wanneer ga je de cv-ketel vervangen?

Heb je geen haast met vervangen, maar ben je zo langzamerhand wel toe aan een nieuwe ketel? Dan raadt Klaas aan om de ketel in de zomer te vervangen. Niet alleen gebruik je de ketel in de zomer minder, maar de meeste begeven het ook op het moment dat de winter weer begint. Dan moeten ze namelijk aan de slag! Voorkom koude winter dagen en laat op tijd checken of je toe bent aan een nieuwe variant.

Gratis inspectie

Weet je niet zeker of je al toe bent aan een nieuwe ketel of wil je weten hoe jouw eigen ketel eraan toe is? Installatie- en Dakdekkersbedrijf Moltmaker is werkzaam in Groningen en omgeving en komt gratis en vrijblijvend langs voor een inspectie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Liever ’s avonds of in het weekend? Geen enkel probleem!

Offerte cv-ketel vervangen

Bij Installatie- en Dakdekkersbedrijf Moltmaker krijgt je geheel vrijblijvend een offerte voor het vervangen van een cv-ketel. Zo weet je van tevoren precies hoeveel het gaat kosten en kom je niet voor verrassingen te staan!

Los direct het probleem op bovenaan deze pagina of neem contact op met Klaas.

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl
Facebook Klaas MoltmakerBekijk meer
op Facebook

Op zoek naar een professionele installateur die uw cv-ketel kan vervangen?

Of bel: 06 15263473