06 15263473

klaas moltmaker logo

Spoed dakreparatie in Groningen en omgeving

Lekkage snel verholpen

Heb je met spoed dakreparatie in Groningen van een ervaren dakdekker nodig, omdat er water door het dak naar binnen komt, of omdat er gele kringen op het plafond te zien zijn?

Je kunt niet lang wachten met de reparatie in zo’n situatie! Dé dakdekker van Groningen en omgeving komt je snel en vakkundig uit je zorgen redden. Moltmaker is uw dakdekker voor spoedreparaties en zorgt ervoor dat potentiële schade en hoge reparatiekosten worden voorkomen.

BEL ONS DIRECT

Snel het dak laten herstellen

Een lekkage of stormschade aan het dak zorgen altijd voor vervelende situaties en komen altijd slecht uit. Het is dan erg fijn als er een vakkundige dakdekker te hulp schiet die het probleem snel kan verhelpen. Dakdekker Klaas Moltmaker is gespecialiseerd in dakreparatie met spoed en zorgt ervoor dat je in no-time weer droog zit. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in dakbedekking en zijn 6 dagen per week bereikbaar, behalve op zondag.

Wat kun je van ons verwachten

Dakdekker Klaas Moltmaker biedt:

Met spoed een dakreparatie nodig?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

Daklekkage en dakreparatie

De weersomstandigheden zijn de voornaamste oorzaak van beschadigingen aan het dak. Harde rukwinden en storm  kunnen ervoor zorgen dat een deel van het dak bloot komt te liggen. Hierdoor is je woning kwetsbaar.

"Met veel gemak, zit je weer droog onder een gerepareerd dak”

Regenwater en sneeuw kunnen door hun gewicht voor te veel druk op je dak zorgen. Dit kan lekkages tot gevolg hebben. Klaas Moltmaker zorgt ervoor dat jouw dakreparatie in Groningen met spoed wordt geregeld en herstelt alles dat hersteld moet worden. Het resultaat? Jij heel wat zorgen armer, terwijl je ook nog eens een hele hoop geld bespaart!

Niet alle oorzaken zijn altijd zichtbaar

De oorzaken van lekkage zijn niet altijd duidelijk zichtbaar. Dat wil niet zeggen dat deze ‘onzichtbare’ oorzaken niet net zo vervelend zijn. Een lekkage kan heel hardnekkig zijn. Vaak komt men erachter als er al schade is ontstaan aan de woning. Het echte probleem zit ook niet altijd direct boven de plek waar deze zichtbaar is. Een lekkage namelijk ook veroorzaakt worden door:

Als er al water onder het dakbeschot en/of in de dakisolatie terecht gekomen is, is het mogelijk dat de schade pas zichtbaar wordt aan de andere kant van het huis.

Lekkages aan je dak met spoed herstellen

Platte daken kunnen zeer snel worden gerapareerd door onze spoedservice. Wij hebben jarenlange ervaring met spoed- en dakreparatie van platte daken, dus bij Moltmaker bent u zeker aan het goede adres.

Niet alleen dakreparatie voor spoedgevallen!

Bij elke type lekkage of schade moet er snel gehandeld worden. Daarnaast moet er worden gecontroleerd welke onderdelen van het huis mogelijk aangetast en/of beschadigd zijn. Moltmaker is uw dakdekker voor meer dan alleen maar spoedgevallen. Door onze jarenlange ervaring met Wij kunnen niet alleen een solide herstel het dak verzorgen. Door onze jarenlange ervaring in dakinspecties en onderhoud, zorgen wij altijd voor een vakkundig uitgevoerde spoed dakreparatie. Uiteraard verzorgen wij op de lange termijn jouw vervolgreparatie, zodat jij je de komende tientallen jaren geen zorgen om je dak hoeft te maken! Direct contact opnemen doe je door hier te klikken. 

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.