Spoed Dakreparatie in Groningen en omgeving

Lekkage snel verholpen

Heb je met spoed een ervaren dakdekker nodig omdat er water door het dak naar binnen komt of er zijn gele kringen op het plafond te zien!?!

Je kunt niet lang wachten met laten repareren in zo’n situatie! Dé dakdekker van Groningen en omgeving komt je snel en vakkundig uit je zorgen redden.

Bekijk je ons op mobiel? Druk dan op de button en bel ons direct. Op de desktop? Neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen!

 

METEEN SPOED DAKDEKKER – BEL ONS NU

 

Snel het dak laten herstellen

Een lekkage of stormschade aan het dak zorgen altijd voor vervelende situaties en komen altijd slecht uit. Dan is het fijn als er een vakkundige dakdekker te hulp schiet die het probleem snel kan verhelpen. Zodat je spoedig weer droog zit. Dakdekker Klaas Moltmaker heeft meer dan 30 jaar ervaring in dakbedekking en is 24/7 bereikbaar, natuurlijk ook in het weekend.

Wat kun je van ons verwachten

Dakdekker Klaas Moltmaker biedt:

Daklekkage en dakreparatie

De weersomstandigheden zijn de voornaamste oorzaak van beschadigingen aan het dak. Harde rukwinden en storm  kunnen ervoor zorgen dat een deel van het dak bloot komt te liggen. Hierdoor is je woning kwetsbaar.

Regenwater en sneeuw kunnen door hun gewicht voor te veel druk op je dak zorgen. Dit kan lekkages tot gevolg hebben. Dakdekker Klaas Moltmaker zorgt ervoor dat je dak met spoed hersteld wordt.

Klaas Moltmaker met spoed dakdekker

Niet alle oorzaken zijn altijd zichtbaar

De oorzaken van lekkage zijn niet altijd duidelijk zichtbaar. Dat wil niet zeggen dat deze ‘onzichtbare’ oorzaken niet net zo vervelend zijn. Een lekkage kan heel hardnekkig zijn. Vaak komt men erachter als er al schade is ontstaan aan de woning. Het echte probleem zit ook niet altijd direct boven de plek waar deze zichtbaar is.

Dit kunnen allemaal oorzaken zijn van een lekkage. En als er al water onder het dakbeschot en/of in de dakisolatie terecht gekomen is, is het mogelijk dat de schade pas zichtbaar wordt aan de andere kant van het huis.

Noodreparatie aan alle type daken

Alle soorten daken kunnen in no-time worden gerepareerd door onze spoedservice.

Dit is slechts een kleine greep uit de type daken waar wij jarenlange ervaring mee hebben. En of het nu op om een plat dak, schuin dak of dakkapel gaat; geen probleem.

Niet alleen de schade nu: ook onze voordelen straks

Bij elke type lekkage of schade moet er snel gehandeld worden. Daarnaast moet er worden gecontroleerd welke onderdelen van het huis mogelijk aangetast en/of beschadigd zijn. Wij kunnen niet alleen een solide herstel het dak verzorgen. Door onze jarenlange ervaring in dakinspecties en onderhoud, kunnen wij ook zorgen voor een zorgvuldig vervolg. Neem hier nu contact met ons op!

"Met veel gemak, zit je weer droog onder een gerepareerd dak”

METEEN SPOED DAKDEKKER – BEL ONS NU

Telefoon Klaas Moltmaker 06 15263473 

Moltmaker Installatie- & dakdekkersbedrijf

 

Locatie Klaas MoltmakerTormentilstraat 66        
9731 DN Groningen   

Sitemap

Telefoon Klaas Moltmaker06 15263473        
info@klaasmoltmaker.nl
Facebook Klaas MoltmakerBekijk meer
op Facebook

Op zoek naar een professionele loodgieter, installateur of dakbedekker?

Of bel: 06 15263473