06 15263473

klaas moltmaker logo
 

 

Dé loodgieter van Groningen, meer dan 30 jaar ervaring

Loodgieter Klaas Moltmaker Groningen lost het snel op

Last van een verstopping of staat de badkamer plotseling blank? Dit soort vervelende dingen gebeuren altijd op de verkeerde momenten, maar met een ervaren loodgieter in Groningen, die snel en vakkundig helpt, is dit probleem zo opgelost. Hoe sneller het probleem is opgelost, des te minder schade jij eraan overhoudt. Hoe groot de uitdaging ook is. Klaas gaat hem aan! Van het verhelpen van lekkages tot het repareren van de cv-ketel en leidingen, Moltmaker installatie- en dakdekkersbedrijf lost jouw problemen snel, accuraat, persoonlijk en tegen aantrekkelijke prijzen op.

Installateur Groningen

Moltmaker installeert en realiseert

​Door de jarenlange ervaring met verschillende problemen en installaties kan Klaas, als erkende installateur, advies geven en helpen met het installeren van onder andere:

Een loodgieter nodig?

Helaas kunnen we door drukte momenteel geen opdrachten aannemen. Onze excuses voor het ongemak.

Loodgieter voor al jouw onderhoud

Heb je weleens een probleem gehad met het water uit de kraan? Niets is vervelender dan bepaalde huiselijke voorzieningen die niet goed functioneren. Er zijn immers maar weinig mensen die genieten van een koude douche of een slappe straal bij het afwassen. Door preventief en regelmatig zowel de cv-ketel als de leidingen te controleren voorkom je deze irritaties en onnodige schade.

Loodgieter in Groningen voor alle installaties

De installatie van sanitair, riolering, cv-installatie en vloerverwarming is een pittig klusje wat niet iedereen zelf onder handen neemt. Klaas is hierbij graag van dienst. Zowel bij het realiseren en repareren als bij het geven van advies. Dankzij jarenlange ervaring en gedegen productkennis, kan Klaas mogelijke installatie en functionele problemen in een vroeg stadium signaleren en verhelpen. Hierdoor ben je altijd zeker van een goedwerkende installatie.

Tarieven

Ook uw loodgieter in Groningen voor spoed!

Lekkages zijn veelal het gevolg van kapotte leidingen. Ontzettend vervelend, want een lekkage geeft naast veel nattigheid ook vaak schade aan plafond of vloer. Een lekkage wil je natuurlijk zo snel mogelijk en vakkundig gerepareerd hebben. Vandaar dat u naast ervaring en vakmanschap, ook een loodgieter zoekt uit Groningen voor spoedgevallen. Snel handelen is cruciaal en de enige manier om verdere schade en kosten te voorkomen. Moltmaker is hét adres als je behoefte hebt aan een snelle en goede service. Als het op professionele hulp aankomt kun je altijd op Klaas rekenen!

Mocht u een lekkage hebben, lees dan hier een aantal tips voor wat u zelf kan doen tijdens een lekkage voordat Klaas Moltmaker er is!

Tips bij lekkage

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.