phone white 06 15263473

klaas moltmaker logo

Wat kost een dakdekker? 

Heb je last van een lekkend dak? Of wil je een mooi rieten dak? Dan heb je een dakdekker nodig. De tarieven van een dakdekker zijn afhankelijk van de klus, echter hanteren de meeste dakdekkers ook een vast uurtarief. Wat doet een dakdekker nou eigenlijk precies en wat kost een dakdekker? Lees snel verder en ontdek! 

Wat is een dakdekker? 

Voordat je weet wat een dakdekker kost is het eerst goed om te weten wat een dakdekker allemaal doet. Een dakdekker is iemand die je met al je klussen aan je dak kan helpen. Zo kan het in Nederland flink waaien. Bij een flinke storm raken er daken beschadigt, een dakdekker repareert je dak zodat je bij de volgende storm geen extra schade oploopt. Makkelijk gezegd is een dakdekker iemand die je helpt wanneer er iets aan je dak moet gebeuren. 

Een dakdekker werkt veelal met de volgende materialen: 

Wat doet een dakdekker? 

Wat doet een dakdekker nou precies? Je kunt de werkzaamheden van een dakdekker onderverdelen in drie specialisaties: 

Dakrenovatie 

Bij een dakrenovatie wordt het gehele oude dak verwijdert tot aan de dakconstructie om vervolgens te worden vervangen door een nieuw dak. 

Dakbedekking 

Bij dakbedekking wordt er een beschermende laag op een plat of hellend dak aangebracht ter bescherming tegen de elementen. 

Dakonderhoud 

Bij dakonderhoud wordt er gekeken naar de staat van het dak, hierbij wordt het dak gereinigd en worden kleine reparaties uitgevoerd. 

Tarieven dakdekker 

Zoals al eerder is aangegeven is de prijs van een klus variabel. Dit hangt af van hoe groot en hoe moeilijk de klus is. De specialisten van Moltmaker rekenen een voordelig uurtarief van € 54,45 inclusief btw (Er wordt minimaal een uur in rekening gebracht, daarna wordt er per half uur gerekend). 

Gratis dakinspectie 

Om grote schade en hoge kosten bij een storm te voorkomen, kun je er beter zo snel mogelijk je dak laten repareren. Onze specialisten komen bij je langs voor een gratis dakinspectie. Bij deze inspectie kijken wij of het nodig is om je dak te laten repareren of renoveren. 

Dakreparatie met spoed 

Heb je last van een lekkend dak en wil je dat direct laten oplossen? Bel Moltmaker Installatie & Dakdekkersbedrijf. Onze spoedservice staat voor je klaar om een dakreparatie met spoed uit te voeren. 

Dakdekker in Groningen  

Heb je een dakdekker nodig in omgeving Groningen? Moltmaker installatie & dakdekkersbedrijf staat voor je klaar! Met ruim 30 jaar ervaring en een gemiddelde klantbeoordeling van 8.8 kun je erop rekenen dat wij kwaliteit leveren. Klaas is een ervaren monteur die werkt tegen een voordelig uurtarief. Naast de normale uren, kun je bij klaas ‘s avonds en op zaterdag terecht. Wacht niet langer! Neem nu contact op met de dakdekker van Groningen. 

Een klus voor Klaas?

Geef je klus door via het formulier en wij nemen snel contact met je op

 

Review Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker GroningenReview Moltmaker Groningen

Super Service; zelfde dag probleem verholpen; vriendelijk en kennis van zaken Kortom: een 10!

-T. van Breukelen

Benieuwd naar meer recensies? Bekijk deze dan hier.